Samsung: Κλείστε το Galaxy Note 7

Samsung: Κλείστε το Galaxy Note 7
Η Samsung Electronics Co Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματά την παραγωγή των smartphones Galaxy Note 7 λόγω ανησυχιών αναφορικά με την ασφάλεια των πελατών, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι να εκραγεί η συσκευή.

«Πρόσφατα επαναπροσαρμόσαμε τον όγκο παραγωγής ώστε να επιτραπεί μια εξαντλητική έρευνα και έλεγχος ποιότητας, αλλά καθιστώντας την ασφάλεια του καταναλωτή πρώτη προτεραιότητά μας, καταλήξαμε στην τελική απόφαση να σταματήσουμε την παραγωγή του Galaxy Note 7», αναφέρει η Samsung στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Νωρίτερα, δημοσίευμα της εφημερίδας "Hankyoreh" στη Νότια Κορέα προϊδέαζε για την απόφαση οριστικής διακοπής των πωλήσεων του "έξυπνου" κινητού από την εταιρία.

Η εταιρία ανακάλεσε τις πωλήσεις της συσκευής κινητού Galaxy Note 7 σήμερα, ενώ ζήτησε από όσους το έχουν αγοράσει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, καθώς διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της συσκευής.

Οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας συνιστούν στους επιβάτες να σταματήσουν τη χρήση του κινητού μετά τον καπνό που εντοπίστηκε σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί κι οδήγησε στην εγκατάλειψη αεροσκάφους από τους επιβάτες στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ