Με ποια ελληνική εταιρία δίνει τα χέρια η Trivago

Με ποια ελληνική εταιρία δίνει τα χέρια η Trivago
Η μεγαλύτερη μηχανή metasearch παγκοσμίως, trivago, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία  με μία από τις σπουδαιότερες Ελληνικές εταιρείες στον χώρο του ξενοδοχειακού μάρκετινγκ. Ποια;

Η trivago έδωσε τα χέρια με τηνWebHotelier.Η trivago προκειμένου να παρέχει στους ταξιδιώτες όλες τις διαθέσιμες τιμές που υπάρχουν στο διαδίκτυο και γι’ αυτό το λόγο, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο, καθιστώντας προσιτή την υπηρεσία της σε όλους τους ανεξάρτητους ξενοδόχους. «Η πλειοψηφία των ξενοδοχείων στην Ελλάδα χρησιμοποιεί την WebHotelier ως το online σύστημα κρατήσεών τους. Η σύνδεση μεταξύ των δύο εταιρειών θα επιτρέψει στην trivago να παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερο εύρος τιμών, ενώ παράλληλα θα δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να γίνουν μέρος της αγοράς της trivago. Προσβλέπουμε σε μια επιτυχή συνεργασία με την ομάδα της WebHotelier.» δήλωσε η Jessica Neth, Global Connectivity Developer της trivago.

Πλέον, δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες ξενοδόχους να αναρτήσουν τιμές για το κατάλυμά τους, απευθείας στο προφίλ τους στην trivago και να προσελκύσουν τους 120 εκ. μηνιαίους χρήστες της ιστοσελίδας. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία μας με την trivago έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Direct Connect στα 4000+ ξενοδοχεία-πελάτες της WebHotelier», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της WebHotelier, Βίκτωρας Μάτσας. Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως με την προώθηση του προϊόντος σε περισσότερες αγορές, το Direct Connect θα βρεθεί στην κορυφή των metasearch επιλογών για τα ξενοδοχεία, καθώς η υπηρεσία αυτή λειτουργεί ως εναλλακτικό κανάλι πώλησης και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τους πελάτες της WebHotelier που χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσία, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των σύγχρονων ξενοδόχων, οι οποίοι απολαμβάνουν εργαλεία που τους επιτρέπουν να μεγιστοποιούν την απόδοσή τους στην trivago, αυξάνοντας τις απευθείας κρατήσεις τους. Το trivago Direct Connect επιτρέπει στους ξενοδόχους να διαχειρίζονται CPC εκστρατείες, να αναλύουν την απόδοσή τους μέσω των στατιστικών εργαλείων που τους παρέχονται, ενώ η λειτουργία ελέγχου προϋπολογισμού διασφαλίζει το ποσό που είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν. Επίσης, το CPC της εκάστοτε εκστρατείας προσαρμόζεται αυτόματα, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Τέλος, η trivago παρέχει στους ξενοδόχους μηχανή κρατήσεων με την τεχνολογία της trivago, χωρίς κόστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ