Συνεχίζει τις αποζημιώσεις στους ασφαλισμένους της η Εθνική Ασφαλιστική

Συνεχίζει τις αποζημιώσεις στους ασφαλισμένους της η Εθνική Ασφαλιστική
Συνεχίζει απρόσκοπτα την καθημερινή αποζημίωση των ασφαλισμένων της καθώς και των συνεργαζόμενων φορέων της σε όλους τους Γενικούς Κλάδους καθώς και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική.


Επίσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, έχει φροντίσει για την ομαλή υποδοχή και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της σε συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα. Για το χρονικό διάστημα από 29/6/2015 έως και σήμερα, η εταιρεία κατέβαλε για αποζημιώσεις ασφαλισμένων πάνω από 4.000.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στην είσπραξη ασφαλίστρων η Εθνική Ασφαλιστική λειτουργεί παρέχοντας, στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι υπάρχουσες συνθήκες, τη μέγιστη δυνατή ευελιξία προς τους ασφαλισμένους της, οι οποίοι έχουν πολλαπλές επιλογές για την καταβολή των ασφαλίστρων (κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μέσω Internet ή Phone Banking, μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας, μέσω κατάθεσης σε ATM τραπεζών, μέσω πάγιων εντολών πληρωμής ασφαλίστρων) εξασφαλίζοντας έτσι την ισχύ των συμβολαίων τους.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, κατανοώντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν από τις τραπεζικές δυσλειτουργίες, για το διάστημα έως την Κυριακή 12/07/2015, δεν θα προβεί σε ακυρώσεις συμβολαίων, ιδιωτών πελατών της.

Για τη συνεχή ενημέρωσή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρίας (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή να καλέσουν στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 18189.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ