Pasal: Αναστέλλεται προσωρινά από το Πρωτοδικείο η δημόσια πρόταση για Trastor

Pasal: Αναστέλλεται προσωρινά από το Πρωτοδικείο η δημόσια πρόταση για Trastor
Προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στην Τράπεζα Πειραιώς την άσκηση του δικαιώματος ψήφου του 37,0822% των μετοχών της TRASTOR που ανήκουν στην Pasal πήρε η τελευταία από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή αναστέλλει τη συνέχιση της διαδικασίας δημόσιας πρότασης στους μετόχους της Trastor που ανακοίνωσε χθες η Τράπεζα Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η PASAL Α.Ε. Αναπτύξεως Ακινήτων ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 9η Οκτωβρίου 2014 χορηγήθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών προσωρινή διαταγή, στα πλαίσια της ανοιγείσας διαδικασίας του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007, βάσει της οποίας: α) απαγορεύει στην Τράπεζα Πειραιώς την άσκηση του δικαιώματος ψήφου 20.3543.776 άυλων μετοχών που ανέρχονται σε ποσοστό 37,0822% της TRASTOR AΕΕΑΠ, η κυριότητα των οποίων ανήκει στην εταιρεία και β) αναστέλλει τη συνέχιση της διαδικασίας δημόσιας πρότασης στους μετόχους της TRASTOR ΑΕΕΑΠ την οποία υπέβαλε στις 9/10/2014 η Τράπεζα Πειραιώς.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη».

Να σημειωθεί ότι εν όψει της παραπάνω ανακοίνωσης το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη διαπραγμάτευση των μετοχών της TRASTOR. Όπως σημείωσε, η αναστολή ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, «εν όψει ανακοίνωσης που σχετίζεται με την από 9/10/2014 δημοσιοποιηθείσα Δημόσια Πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς προς τους μετόχους της εταιρείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ