H Ντορίνα Φυντάνη Consumer Experiences της GfK Hellas

H Ντορίνα Φυντάνη Consumer Experiences της GfK Hellas
H Ντορίνα Φυντάνη αναλαμβάνει την Εμπορική Διεύθυνση του τμήματος Καταναλωτικής Έρευνας (Consumer Experiences) της GfK Hellas.

Πρόκειται για στέλεχος με μακροχρόνια παρουσία στην έρευνα αγοράς, ανήκοντας στην ομάδα της GfK τα τελευταία 15 χρόνια.

Είναι επίσης μέλος του ΔΣ του ΣΕΔΕΑ.

Η κα Φυντάνη δήλωσε σχετικά: «Είμαι ευτυχής για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Όμιλος GfK και ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που έχει σήμερα η εταιρεία στην Ελλάδα να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες υπηρεσίες και νέα προϊόντα του Ομίλου, που θα συνεισφέρουν στη λήψη έξυπνων επιχειρηματικών αποφάσεων. Είμαι σίγουρη ότι με την συνεργασία των έμπειρων στελεχών της εταιρείας που έχουν πάθος, δημιουργικότητα και εξειδίκευση στην έρευνα και στις νέες τεχνολογίες, η GfK θα οδηγήσει το μέλλον και στην Ελληνική Αγορά».

O Κύριος Θεοδώρου, γενικός διευθυντής της εταιρείας, δηλώνει σχετικά: «Οι πελάτες μας είναι το επίκεντρο όλων των ενεργειών μας. Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που η κυρία Φυντάνη αναλαμβάνει σε μία γεμάτη προκλήσεις περίοδο για τους πελάτες και συνεργάτες μας, το συγκεκριμένο ρόλο. Με την εμπειρία και το πάθος της για την έρευνα, αλλά παράλληλα και με επενδύσεις του ομίλου σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αναπτύξουν επιτυχημένες στρατηγικές. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ