Attica Group: Στις 26 Σεπτεμβρίου η τακτική γ.σ. μετά την αναβολή

Attica Group: Στις 26 Σεπτεμβρίου η τακτική γ.σ. μετά την αναβολή

Χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπύρος Πασχάλης, παραιτήθηκε και ορίστηκε προσωρινός CEO o Παναγιώτης Δικαίος.

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η τακτική γενική συνέλευση της Attica Group, που αναβλήθηκε χθες λόγω του τραγικού θανάτου του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «Η Attica A.E. Συμμετοχών (η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι, κατόπιν αιτήματος που υποβλήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2023 από μέτοχο της Εταιρίας που εκπροσωπεί άνω του 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αναβλήθηκε η λήψη αποφάσεων για το σύνολο των θεμάτων που αναφέρονται στην από 17 Αυγούστου 2023 Πρόσκληση της Εταιρίας.

Ημερομηνία συνέχισης της συνεδρίασης ορίστηκε η 26η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ.. Η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει επί της οδού Λυσικράτους αρ. 29, Καλλιθέα. Επισημαίνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα Πρόσκληση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νόμο.»

Υπενθυμίζεται πως χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπύρος Πασχάλης, παραιτήθηκε και ορίστηκε προσωρινός CEO o Παναγιώτης Δικαίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ