Η Amazon δίνει 10 δολ. στους αγοραστές για να παραλάβουν τα πακέτα τους

 Η Amazon δίνει 10 δολ. στους αγοραστές για να παραλάβουν τα πακέτα τους

Στοχεύει να μειώσει το κόστος που σχετίζεται με την παράδοση σε ολόκληρη την εταιρεία

 

Η Amazon προσφέρει στους πελάτες 10 $ για να παραλάβουν μια αγορά αντί να την αποστείλουν σε μια διεύθυνση κατοικίας, καθώς ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου συμμετέχει σε άλλους λιανοπωλητές σε αγώνες για να μειώσουν το κόστος για παράδοση κατ' οίκον και επιστροφές εν μέσω της χαλαρής ζήτησης των καταναλωτών.
Η Amazon τις τελευταίες ημέρες έστειλε email σε έναν άγνωστο αριθμό συνδρομητών Prime προσφέροντάς τους 10 $ για να ανακτήσουν μια παραγγελία 25 $ ή περισσότερο σε σημεία παραλαβής της εταιρείας σε τοποθεσίες όπως τα καταστήματα Whole Foods, Amazon Fresh ή Kohl's.
Ο ναυτιλιακός σύμβουλος Dean Maciuba, με έδρα τη Νέα Υόρκη, ήταν μεταξύ των πελατών που έλαβαν την προσφορά.

Η αυξανόμενη χρήση των σημείων παραλαβής της Amazon θα βοηθούσε την εταιρεία να παρακάμψει τις δαπανηρές αποστολές πακέτων κατοικιών και είναι «μια τεράστια ευκαιρία για την Amazon να μειώσει το κόστος παράδοσης», είπε ο Maciuba.
Βοηθά επίσης στην εκπαίδευση των καταναλωτών ώστε να επιστρέφουν προσφορές απευθείας στην εταιρεία, είπε.

Η Amazon ξεχωριστά έχει αρχίσει να χρεώνει μερικούς πελάτες με χρέωση 1$ εάν επιστρέψουν πακέτα μέσω ενός καταστήματος United Parcel Service όταν υπάρχει τοποθεσία παραλαβής/επιστροφής της Amazon πιο κοντά στη διεύθυνση παράδοσηςn.

Οι ναυτιλιακές εταιρείες UPS και FedEx έχουν ενθαρρύνει τους πελάτες να χρησιμοποιούν τα λεγόμενα σημεία πρόσβασης, ιδιαίτερα σε αγροτικές περιοχές όπου η παράδοση σε μακρινές διευθύνσεις μπορεί να είναι απαγορευτική από πλευράς κόστους.

Η Amazon εργάστηκε για χρόνια για να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές να περιμένουν γρήγορες παραδόσεις και επιστροφές χωρίς χρέωση. Καθώς η εταιρεία σφίγγει τη ζώνη μετά από μια περίοδο εκρηκτικής ανάπτυξης, έχει κάνει πολλές κινήσεις για να μειώσει το κόστος που σχετίζεται με την παράδοση σε ολόκληρη την εταιρεία.

Η Amazon στα τέλη του περασμένου έτους αύξησε την τιμή της ετήσιας συνδρομής Prime που περιλαμβάνει προνόμια δωρεάν αποστολής κατά $20 έως $139. Επίσης, αύξησε τα ελάχιστα όρια παραγγελιών για δωρεάν παράδοση ειδών παντοπωλείου, ενθάρρυνε τους πελάτες να παραδίδουν όλα τα πακέτα τους σε καθορισμένη ημέρα της εβδομάδας και επέκτεινε την ταχύτερη παράδοση δεμάτων αυθημερόν με χρέωση για παραγγελίες κάτω των 25 $.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ