Θεσσαλονίκη: Νέα πορεία φοιτητών και αντιεξουσιαστών κατά της παρουσίας αστυνομικών στο ΑΠΘ (vid)

Θεσσαλονίκη: Νέα πορεία φοιτητών και αντιεξουσιαστών κατά της παρουσίας αστυνομικών στο ΑΠΘ (vid)

Σε εξέλιξη  η πορεία διαμαρτυρίας από μέλη φοιτητικών συλλόγων και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη φοιτητικών συλλόγων και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία διαμαρτύρονται για την παρουσία αστυνομικών εντός του ΑΠΘ.

Λίγο μετά τις 13:00 εκατοντάδες μέλη φοιτητικών συλλόγων και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, προκειμένου να διατρανώσουν τα αιτήματα τους και να εκδηλώσουν την εναντίωσή τους στην παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος, φαινόμενο που όπως λένε οι φοιτητές οδεύει να γίνει μια κανονικότητα.

Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν μπορεί να επικρατεί μπάχαλο στα πανεπιστήμια - Θα γίνει βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ


Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν τους αστυνομικούς για υπέρμετρη χρήση βίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Τρίτη στη Σχολή θετικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα έχουν φτάσει έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και φωνάζουν συνθήματα κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου και και συνεχίζουν την πορεία τους προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ