Στην ανακρίτρια ο Ρούμπεν Σεμέδο: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε»

Στην ανακρίτρια ο Ρούμπεν Σεμέδο: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε»

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται από ανήλικη για «ομαδικό βιασμό» πρόκειται να αρνηθεί το σύνολο των κατηγοριών, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεση όλων των μερών.

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε γύρω στη μία, το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν είναι αθώος, ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός είπε: "Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε".

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.

Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Στην ανακρίτρια κατέθεσε η φίλη της καταγγέλλουσας για ομαδικό βιασμό

Υπενθυμίζεται ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού καλείται σήμερα να απολογηθεί μετά από δύο διαδοχικές προθεσμίες που έλαβε, μετά την σύλληψή του το πρωί της Δευτέρας.

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό ανήλικης, έπειτα από καταγγελία 17χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Σεμέδο και έναν 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πρόκειται να αρνηθεί το σύνολο των κατηγοριών, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεση όλων των μερών. Έτσι, και κατά την απολογία του, ο Ρούμπεν Σεμέδο θα υποστηρίξει ότι η κοπέλα οικειοθελώς βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκρύψει το νεαρό της ηλικίας της, δηλώνοντας 19 ετών.

Άλλωστε, ήδη ο κατηγπρούμενος κατά την έξοδό του από το κτίριο 9 την Τρίτη είχε φωνάξει προς τους δημοσιογράφους την αθωότητά του, ισχυριζόμενος ότι "όλα γίνονται για τα λεφτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ