Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Στην ανακρίτρια κατέθεσε η φίλη της καταγγέλλουσας για ομαδικό βιασμό

Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Στην ανακρίτρια κατέθεσε η φίλη της καταγγέλλουσας για ομαδικό βιασμό

Η κατάθεση στην ανακρίτριας της 16χρονης φίλης της ανήλικης που κατήγγειλε τον πορτογάλο ποδοσφαιριστή και τον νιγηριανό μάνατζερ καλλιτεχνών για ομαδικό βιασμό.

Η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας, που ήταν μαζί της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του πορτογάλου αμυντικού, κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού, μια ημέρα πριν την απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ - όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια - όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Όπως φέρεται να της είπε η καταγγέλλουσα, «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο

Η 16χρονη κοπέλα φέρεται να κατέθεσε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις», προσθέτοντας πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε τη μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της, προσθέτοντας ότι «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα, δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε "πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή, μετά από όλα αυτά που έγιναν;».

Την Πέμπτη (2/9) αναμένεται η απολογία του 27χρονου ποδοσφαιριστή ο ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πορτογάλος αμυντικός θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα. Ενώ αναμένεται πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή, θα καταθέσουν στην ανακρίτρια μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ