Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης

Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης

Ο 40χρονος που συνελήφθη δήλωσε «μάνατζερ καλλιτεχνών» - Αρνείται τις κατηγορίες ο συνήγορος του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας της 17χρονης, ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο, στη Γλυφάδα. Μετά τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος αναζητείτο για την ίδια υπόθεση.

Ο 40χρονος, που δηλώνει ότι είναι μάνατζερ καλλιτεχνών, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο το πρωί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ. Σε βάρος του είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Αρνείται τις καγηγορίες ο συνήγορος του Σεμέδο

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε σχετικά:

“Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία”.

Υποστήριξε δε ότι η καταγγέλλουσα είπε στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, λέγοντας: “Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ