Μπλόκαρε το deal Alpha-Eurobank,παρά την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού;

Μπλόκαρε το deal Alpha-Eurobank,παρά την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού;
Μια απροσδόκητη εξέλιξη προέκυψε σήμερα στην επικείμενη συγχώνευση Alpha-Eurobank, παρά το γεγονός ότι οι δύο τράπεζες είχαν πάρει το πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Eιδικότερα, η Alpha Bank ενημερώνει ότι, συνεπεία τρεχουσών μακροοικονομικών εξελίξεων με άμεσες επιπτώσεις επί του τραπεζικού τομέα (Private Sector Involvement - PSI), δεν δύναται επί του παρόντος να παράσχει ακριβή ένδειξη για το χρονοδιάγραμμα, και την εν γένει εξέλιξη, της συγχωνεύσεως αυτής μετά της Τραπέζης EFG Eurobank Ergasias. Ευθύς ως υπάρξουν οριστικά δεδομένα.

Πάντως αν κρίνουμε από την συμπεριφορά των δύο μετοχών στο ταμπλό της Σοφοκλέους, ευνοημένη φαίνεται να είναι η Alpha, καθώς καταγράφει κέρδη 5,98% αυτή την ώρα στα 1,24 ευρώ έναντι απωλειώ που καταγράφει η Eurobank

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ