Μην πάτε στο γκισέ της τράπεζας για αυτές τις συναλλαγές - Απαγορεύονται από σήμερα

Ποιες συναλλαγές δεν θα εξυπηρετούνται από τα τραπεζικά καταστήματα για να περιοριστούν οι ουρές

Μην πάτε στο γκισέ της τράπεζας για αυτές τις συναλλαγές - Απαγορεύονται από σήμερα

Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ θα γίνονται μόνο από τα ATMs. Επίσης, καταθέσεις μετρητών έως 1000 ευρώ επίσης θα γίνονται από τα ATMs. Δεν θα γίνονται πληρωμές λογαριασμών στα γκισέ. Απαγορεύεται στα γκισέ και η ενημέρωση τραπεζικών βιβλιαρίων. Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Δείτε όλη την ανακοίνωση

Οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, εντείνουν ακόμη περισσότερο τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσομένων, μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν θα πραγματοποιούνται στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές.:

  1. Αναλήψεις μετρητών έως €400 πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.

  2. Καταθέσεις μετρητών έως €1.000 πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

  3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

  4. Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αξιοποιήστε τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σας και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ