Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου Intrum ο Γ. Γεωργακόπουλος

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου Intrum ο Γ. Γεωργακόπουλος

Η Intrum Hellas, προήλθε από τη συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την σουηδική Intrum, και αποτελεί την μεγαλύτερη σήμερα πλατφόρμα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενου ενεργητικού στην Ελλάδα

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου Intrum εντάχθηκε από εχθές ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, ως διευθύνων σύμβουλος της Intrum Hellas και θα αναφέρεται απευθείας στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) του Ομίλου Mikael Ericson.

Η Intrum Hellas, η οποία προήλθε από τη συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την σουηδική Intrum, και αποτελεί την μεγαλύτερη σήμερα πλατφόρμα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενου ενεργητικού στην Ελλάδα, στους πρώτους μήνες λειτουργίας της κινείται με γοργό ρυθμό και επιδόσεις ανάλογες με εκείνες που είχε εντός της Τράπεζας, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση της Πειραιώς.

Ο CEO του Ομίλου Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου παρουσίασε τη στρατηγική της Πειραιώς για εμπροσθοβαρείς ενέργειες μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, την ισχυρή απόδοση στο «μέτωπο» της διαχείρισης των ΝPEs.

O κ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος διετέλεσε Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, εντάσσεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου Intrum με ισχύ από χθες, 4 Φεβρουαρίου ενώ ο Όμιλος ανακοίνωσε και την τοποθέτηση στην Εκτελεστική του Javier Aranguren, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ως Chief Investment Officer (CIO) στον σουηδικό Όμιλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ