Διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης για την υπόθεση με τα «κόκκινα δάνεια»

Διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης για την υπόθεση με τα «κόκκινα δάνεια»

Ο βουλευτής εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ. και ο κ. Πάτσης κερδοσκοπεί από αυτό, σύμφωνα με καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διεγράφη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, ύστερα από την καταγγελία για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αφού ο βουλευτής Γρεβενών εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας, κάλεσε για εξηγήσεις τον κ. Πάτση και του διεμύνησε ότι θα πρέπει να δώσει ο ίδιος απαντήσεις για όσα του καταμαρτυρούνται. Ο ίδιος πάντως σε συνομιλητές του φέρεται να λέει ότι όλες του οι δραστηριότητες είναι απολύτως νόμιμες.

Το θέμα απασχόλησε είχε ιδιαίτερη βαρύτητά για την κυβέρνηση και συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του «πρωινό καφέ» του Μεγάρου Μαξίμου.

Σχετικά με την υπόθεση των ΕΛΤΑ, αρμόδιες πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, επισημαίνουν ότι τα ΕΛΤΑ ΑΕ δεν είναι υπό την εποπτεία του υπουργείου αλλά έχουν περάσει στην κυριότητα του Υπερταμείου εδώ και αρκετά χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως οι καταγγελίες ήρθαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να αναφέρει ότι ο Ανδρέας Πάτσης εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ. και ο κ. Πάτσης κερδοσκοπεί από αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ