Παραλήρημα Τούρκου δήμαρχου: «Είμαι έτοιμος να ανατιναχθώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες» (vid)

Παραλήρημα Τούρκου δήμαρχου: «Είμαι έτοιμος να ανατιναχθώ ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες» (vid)

Ακραίο παραλήρημα από δήμαρχο «καμικάζι» που έχει εκλεχθεί με την αξιωματική αντιπολίτευση

Ακραίο παραλήρημα Τούρκου δημάρχου της αντιπολίτευσης, που δήλωσε πως «αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες».

Ο δήμαρχος της κωμόπολης Μπόλου, Τανζού Οζτζάν, προέβη σε ένα αδιανόητο παραλήρημα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ανταποκρίτρια του OPEN στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

«Δεν έβγαλες άχνα 20 χρόνια, να πάμε αύριο να ανέβουμε στα νησιά»
Ο εκλεγμένος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές απόψεις του κατά των Σύρων προσφύγων και άλλων θεμάτων της τουρκικής επικαιρότητας, «απασφάλισε» λέγοντας:

«Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε στο τουρκικό νησί το 2017. Έψησαν χοιρινό κάτω από τη μύτη μας. Στο Αγαθονήσι. Δεν έβγαλες άχνα 20 χρόνια που ήσουν στην εξουσία και τώρα που πλησίασαν οι εκλογές είπες να παίξεις και λίγο με τον εθνικισμό. Τώρα λέει θα πάει μια νύχτα ξαφνικά. Μα αυτοί ήρθαν μέρα μεσημέρι.

Ως Τούρκος εθνικιστής λέω να πάμε αύριο υπό τις διαταγές του αρχιστράτηγού μας Ερντογάν και να ανέβουμε στα νησιά. Όποιο καθήκον μου αναθέσει, θα είμαι έτοιμος να το φέρω εις πέρας. Θα το κάνει; Δεν νομίζω. Αν το κάνει θα χαρώ; Πολύ ευτυχισμένος θα γίνω», είπε ο Τούρκος δήμαρχος».

Δείτε το βίντεο μετά το 9:20:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ