Η Ελλάδα ενισχύει τις συμμαχίες της - Στρατιωτική συνεργασία με την Ιορδανία

Η Ελλάδα ενισχύει τις συμμαχίες της - Στρατιωτική συνεργασία με την Ιορδανία

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Ιορδανία, υπογράφοντας το πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιορδανίας για το 2022 

«Σημαίνουσα η υπογραφή του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας 2022, μεταξύ Ελλάδας και Ιορδανίας» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιορδανία, κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του Chairman Joint Chiefs of Staff (CJCS) Jordanian Armed Forces (JAF) Major General Yousef Ahmed Al-Hnaity.

- Εστιάζεται στην Επιχειρησιακή και Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση

- Αποτυπώνει & καταδεικνύει την κοινή προσπάθειά μας.

- Ενισχύει & αναβαθμίζει περαιτέρω τις στρατιωτικές σχέσεις Ελλάδας-Ιορδανίας" σχολίασε περαιτέρω.

Με την ευκαιρία δε της επίσκεψής του στο "Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Επιχειρήσεων King Abdullah II", ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε σχετικά:

«Εντυπωσιακή επίδειξη δυνατοτήτων στο 'Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Επιχειρήσεων King Abdullah II', το παγκοσμίως γνωστό ως KASOTK. Μοναδικό στην εξειδικευμένη εκπαίδευση και πιστοποίηση επάρκειας SOF πριν την ανάπτυξη σε θέατρα επιχειρήσεων!».

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ χαρακτήρισε θερμή την υποδοχή του από τον Ιορδανό ομόλογό του Major General Yousef Ahmed Al-Hnaity και ισχυρούς τους δεσμούς των δύο χωρών.

Παράλληλα σχολίασε: «Στενή Στρατιωτική Συνεργασία με δυναμικό παρελθόν και ισχυρό μέλλον! Κοινός σκοπός μας η ασφάλεια και η σταθερότητα σε Α. Μεσόγειο, Μ. Ανατολή και Β. Αφρική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ