Χάρης Θεοχάρης: Κρίσιμες για τον ελληνικό τουρισμό οι επόμενες 4 εβδομάδες

Χάρης Θεοχάρης: Κρίσιμες για τον ελληνικό τουρισμό οι επόμενες 4 εβδομάδες

Ο υπουργός επισήμανε ότι οι τουριστικές ροές αυτή τη στιγμή εξελίσσονται ικανοποιητικά, αλλά απέφυγε να σχολιάσει σε τι επίπεδα αφίξεων και εσόδων θα κλείσει η χρονιά σε σχέση με το 2019.

Σε παρέμβαση του στο πρώτο πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, επισήμανε πως οι επόμενες 4 εβδομάδες, διαγράφονται κρίσιμες για τον ελληνικό τουρισμό, παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ότι η εφετινή χρονιά θα είναι επιτυχημένη και σε οικονομικούς όρους.

Η μεγάλη αγωνία για το υπουργείο Τουρισμού είναι η εξέλιξη της πανδημίας εντός και εκτός συνόρων. Ήδη η Γερμανία, ανάφερε ο υπουργός, τοποθέτησε την Ισπανία στο κόκκινο και επιβάλει καραντίνα σε όσους θα επιστρέφουν από εκεί.

Με γνώμονα αυτό, ο κ. Θεοχάρης για μια ακόμη φορά ζήτησε τον εμβολιασμό όσων δεν το έχουν πράξει ακόμα και στάθηκε στο οργανωμένο, όπως είπε, πρόγραμμα διαχείρισης της πανδημίας που εφαρμόζεται.

Σε κάθε περίπτωση, οι τουριστικές ροές αυτή τη στιγμή εξελίσσονται ικανοποιητικά, είπε, ενώ για μια ακόμη φορά δεν θέλησε να σχολιάσει σε τι επίπεδα αφίξεων και εσόδων θα κλείσει η χρονιά σε σχέση με το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ