Αντίπαρος: Το δείπνο Κυριάκου Μητσοτάκη, Τζεφ Μπέζος και Τομ Χανκς - Τι συζήτησαν για την Ελλάδα

Αντίπαρος: Το δείπνο Κυριάκου Μητσοτάκη, Τζεφ Μπέζος και Τομ Χανκς - Τι συζήτησαν για την Ελλάδα

Το δείπνο του πρωθυπουργού στην Αντίπαρο με ανθρώπους του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου που ασκούν τεράστια επιρροή.

Στην Αντίπαρο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μια παρέα που ασκεί τεράστια παγκόσμια επιρροή.

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ήταν προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ που κάνου διακοπές στο Αιγαίο, ενώ γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο επικεφαλής της Amazon Τζεφ Μπέζος, ο δημοφιλής ηθοποιός Τoμ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN Αντερσον Κούπερ.

H βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, τη σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας,σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας αλλά και τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις.

Συνάντηση στην Αντίπαρο είχε και πέρυσι ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον σταρ του Χόλιγουντ και τη σύζυγό του. Στη φωτογραφία το ζεύγος Χανκς - Γουίλσον, επεδείκνυαν μάλιστα και τα ελληνικά τους διαβατήρια.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ