ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει την κοινωνία και πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει την κοινωνία και πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης

Αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εξαγγελίες Γεραπετρίτη-Γεωργιάδη για τη λειτουργία των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας από τις 15 Ιουλίου.

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης σπατάλησε δεκάδες εκατομμύρια δήθεν για καμπάνια ενημέρωσης και αφού με ευθύνη της κυβέρνησής του στα τέλη Ιουνίου, αντί για 70% των πολιτών, όπως υποσχόταν, έχει εμβολιαστεί μόλις το 35% του πληθυσμού και ο ρυθμός εμβολιασμού φαίνεται ότι επιβραδύνεται, τώρα επενδύει και πάλι στον διχασμό» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τις εξαγγελίες Γεραπετρίτη-Γεωργιάδη για τη λειτουργία των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας από 15 Ιουλίου.

Διευκρινίσεις για εστίαση - διασκέδαση: Με ταυτότητα ή ΑΜΚΑ θα γίνεται η πιστοποίηση

«Διχάζει και πάλι την κοινωνία, αυτή τη φορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, λες και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τόσους μήνες μπορούσαν αλλά δεν θέλησαν να εμβολιαστούν. Και πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης, που καλούνται πάλι με "ατομική ευθύνη" να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά και να καλύψουν την κυβερνητική αποτυχία» δηλώνει η αξιωματική αντυιπολίτευση, που καλεί όλους τους πολίτες «να αγνοήσουν τις παλινωδίες, το διχασμό και την εξευτελιστική κοροϊδία της κυβέρνησης και να εμβολιαστούν».

Διευκολύνσεις για εμβολιασμένους: Αμιγείς και μεικτοί χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας - Τα νέα μέτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ