ΝΔ κατά Πολάκη με πρόταση μομφής

Για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού για τον Στέλιο Κυμπορόπουλο

ΝΔ κατά Πολάκη με πρόταση μομφής

Πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη μετά τις δηλώσεις του για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ανακοίνωσε πως θα καταθέσει η ΝΔ μετά το Πάσχα.

Σε ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανήγγειλε την ενέργεια του κόμματος. «Ο ανεκδιήγητος υπουργός σας κ. Πολάκης χθες με ανάρτησή του επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Τον κατηγόρησε ανοιχτά γιατί έκανε χρήση του νόμου για ΑμΕΑ για να διοριστεί στο ΕΣΥ. Κι άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας… Έτσι αντιλαμβάνεστε μια κοινότητα ισότητας ευκαιριών, ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά, ως εδώ λοιπόν», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Στέλου Κυμπορόπουλου που ανέφερε πως δεν θέλησε ποτέ μόρια, επιδόματα και χάρες αλλά διεκδικεί ίσες ευκαιρίες. Ο Π. Πολάκης απάντησε λέγοντάς του πως αν “διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι ετσι : (οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ