Ευχές με επικεφαλής ακριτικών φυλακίων αντάλλαξε ο Παυλόπουλος

Ευχές με επικεφαλής ακριτικών φυλακίων αντάλλαξε ο Παυλόπουλος
Ευχές για καλή χρονιά αντάλλαξε χθες, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Προέδρος της Δημοκρατίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους επικεφαλής ακριτικών φυλακίων, τον επικεφαλής της φρεγάτας «Σαλαμίς» και της 135 Σμηναρχίας Μάχης, καθώς και με δύο καπετάνιους ελληνικών ποντοπόρων πλοίων.

Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατευμένους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τους επικεφαλής των Επιτηρητικών Φυλακίων «5» στη Νέα Βύσσα Έβρου και «Φαρμακονησίου» στο Ανατολικό Αιγαίο, καθώς επίσης και τους επικεφαλής της φρεγάτας «Σαλαμίς» και της 135 Σμηναρχίας Μάχης.Επίσης, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την αποτελεσματικότητα και την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν το καθήκον τους και το εθνικό τους έργο, φυλάσσοντας τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε μέσω δορυφόρου με τους καπετάνιους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν από Μεξικό προς Χιούστον το πρώτο και στον Ινδικό Ωκεανό το δεύτερο και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ