Μεϊμαράκης: Όλοι ήθελαν τη στήριξη Καραμανλή - Φωνάζουν γιατί δεν την πήραν

Μεϊμαράκης: Όλοι ήθελαν τη στήριξη Καραμανλή - Φωνάζουν γιατί δεν την πήραν
«Ποιος δεν θα ευχαριστιόταν με τη στήριξη Καραμανλή, όλοι την ήθελαν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν την πήραν και γι αυτό φωνάζουν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των αντιπάλων του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Μεϊμαράκης σχολίασε ότι ενώ ο πρώην πρωθυπουργός αρχικά υποστήριζε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τώρα φαίνεται να στηρίζει όλες τις υποψηφιότητες πλην της δικής του υποψηφιότητας.

Τόνισε ακόμη ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από αρχηγός επειδή εμμέσως το ζήτησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, μέσω του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Έθνος» και εκτίμησε πως η παραίτησή του «εκτόνωσε την κατάσταση».

Ερωτηθείς για τα σενάρια συγκυβέρνησης, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι η ΝΔ δεν έχει τίποτα κοινό με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας έχει την πλειοψηφία. Ο λαός πρόσφατα ψήφισε και πρέπει να τα κάνει μόνος του, όπως και την ψήφιση του ασφαλιστικού» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, χαράσσοντας γραμμή μη συνεργασίας με την Κουμουνδούρου, τρεις μήνες μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Σημείωσε επιπλέον πως οι συνεργασίες βασίζονται σε αρχές, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι δεν έχει. Χαρακτήρισε μάλιστα «πολιτική συκοφαντία» όσα ακούγονται ότι η υποψηφιότητά του στηρίζεται από ορισμένους, ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένο σκοπό σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ