Γεννηματά: Η κυβέρνηση συνεχίζει τον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας

Γεννηματά: Η κυβέρνηση συνεχίζει τον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας
Επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική και κοινωνική πολιτική που ακολουθεί εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Με αφορμή τα νεότερα για το "αγκάθι" των "κόκκινων" δανείων και τις ανακοινώσεις για το επίδομα θέρμανσης, η κ. Γεννηματά κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι "συνεχίζει τον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας πουλώντας κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια σε distress funds, αυτά που ο κύριος Τσίπρας πριν από λίγο καιρό έλεγε κοράκια της αγοράς".

"Ο κατήφορος -πρόσθεσε- συνεχίζεται όμως χειρότερα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. Κόβουν κατά 50% το επίδομα θέρμανσης για τους οικονομικά αδύναμους".

Το πρωί, η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το Κορωπί και το Κέντρο Υγείας Καλυβίων, απ' όπου κατηγόρησε την κυβέρνηση για "πλήρη αδιαφορία" και για "εγκατάλειψη των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής και για συνεχή υποβάθμιση της ζωής τους".

"Η κυβέρνηση αυτή που είναι πολύ πλούσια στα λόγια και στις υποσχέσεις, είναι λίγη στις πράξεις και στα έργα. Εμείς θα τα φέρουμε όλα τα θέματα αυτά στη Βουλή και θα απαιτήσουμε απαντήσεις" τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ