Μητσοτάκης: Η κ. Γεροβσίλη να ασχοληθεί με την κυβέρνηση που εκπροσωπεί και όχι με τη ΝΔ

Μητσοτάκης: Η κ. Γεροβσίλη να ασχοληθεί με την κυβέρνηση που εκπροσωπεί και όχι με τη ΝΔ
Σκληρή απάντηση στην κυβερνητικό εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη για όσα δήλωσε για το εσωτερικό της ΝΔ έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, η κ. Γεροβασίλη δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha για την αξιωματική αντιπολίτευση: «Όλοι βλέπουμε τα εσωκομματικά τους προβλήματα» και έκανε λόγο για προσπάθεια «να στρέψουν την ατζέντα αλλού προκειμένου να μην είναι πρώτο θέμα η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός της Ν.Δ. και μάλιστα χωρίς ιδεολογικό περιεχόμενο και πολιτικό».

Δίνοντας απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ την κάλεσε να ασχολείται με τα του οίκου της κυβέρνησης που εκπροσωπεί και όχι με τη ΝΔ «που σε όλη την πορεία της υπηρέτησε τη δημοκρατική και αποτελεσματική λειτουργία των θεσμών».

«Ας αναζητήσει ποιοι και με ποιον τρόπο εξαέρωσαν το υποτιθέμενο “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς και ας ενημερώσει καλύτερα τον ελληνικό λαό για τις σοβαρές επιφυλάξεις επί δεκάδων διατάξεων του υπό ψήφιση πολυνομοσχεδίου που διατύπωσε η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε επίσης ότι η ΝΔ δεν δέχεται μαθήματα ήθους και διαφάνειας από κανέναν, «πόσο μάλλον από μια κυβέρνηση που επιλέγει το δρόμο της συγκάλυψης και χάνεται στα σκοτεινά μονοπάτια των κρυμμένων πόθεν έσχες».