Πιθανό σενάριο η υποψηφιότητα του Αδ. Γεωργιάδη για την προεδρία της Ν.Δ.

Πιθανό σενάριο η υποψηφιότητα του Αδ. Γεωργιάδη για την προεδρία της Ν.Δ.
Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. άφησε «ανοιχτό» ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real».

«Θα δω όλες τις υποψηφιότητες, θα δω αν υπάρχει κάποιος που με εκφράζει περισσότερο ή όχι, θα σταθμίσω τις δυνάμεις μου και θα αποφασίσω αν θα είμαι εγώ ή θα στηρίξω κάποιον άλλον» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να διευκρινίσει ότι εάν διεκδικήσει την προεδρία του Μάκης Βορίδης, τότε δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην «γαλάγια» ηγεσία, τόνισε ότι «η Ν.Δ. δεν έχει χρόνο για χάσιμο, άρα αν τον εκλέξει θα τον τιμήσουμε όλοι και θα τον σεβαστούμε, θα τον στηρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο».

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Ν.Δ. προειδοποίησε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκηρυχθούν εκλογές, καθώς η χώρα έχει ένα βουνό προβλημάτων.

«Δεν είμαστε σε ομαλή περίοδο για να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας έχει μπροστά του μία τετραετία. Το μέλλον είναι δυσδιάκριτο και η παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη, ισχυρή και αξιόμαχη ανά πάσα στιγμή» κατέληξε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ