Τσίπρας: «Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί»

Τσίπρας: «Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί»
Στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και της Πολιτικής Γραμματείας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, περιέγρψε την κατάσταση και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση πήρε εντολή να φέρει μια καλύτερη συμφωνία σε σχέση με το τελεσίγραφο που της είχε δοθεί στο Eurogroup και ότι δεν πήρε εντολή να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις» και πως «αυτό που έχει σημασία είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει «Παπαδήμος», συμπληρώνοντας ότι «εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί» και πως «ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί».

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς την ΚΟ για την πρόταση που ενέκρινε το Κυβερνητικό Συμβούλιο και εστάλη στους θεσμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ