Συνεργασία της Revolut με τη Visa

Συνεργασία της Revolut με τη Visa

Η Visa και η Revolut ανακοίνωσαν την Τρίτη μια νέα συμφωνία που θα βοηθήσει την Revolut να επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως.

Με την αξιοποίηση της επωνυμίας της, του μεγέθους και του παγκόσμιου αποτυπώματος της Visa, η Revolut θα είναι σε θέση να φέρει τις υπηρεσίες της σε πέντε νέες περιοχές, φθάνοντας σε 23 νέες αγορές και συνολικά 55 αγορές παγκοσμίως. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Revolut θα εκδίδει κατά κύριο λόγο κάρτες Visa παγκόσμιος.

Η Revolut προσφέρει στους καταναλωτές μια σειρά ψηφιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών μέσω μιας εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της συναλλαγής νομισμάτων, οικονομικού προϋπολογισμού και προσωπικών πληρωμών (P2P), οι οποίες συνδέονται με μια κάρτα Visa. Βασιζόμενοι στην επιτυχία της προϋπάρχουσας συμφωνίας στην Ευρώπη, η Visa θα επιτρέψει στην Revolut να ξεκινήσει αρχικά στην Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα ακολουθήσουν στην συνέχεια η Αργεντινή, ή Χιλή, η Κολομβία, το Χονγκ Κονγκ, η Κορέα, η Μαλαισία, το Μεξικό, οι Φιλιππίνες, η Σαουδική Αραβία, η Νότια Αφρική, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη, η Ουκρανία και Βιετνάμ.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την υπάρχουσα συνεργασία μας με τη Visa, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών, η οποία θα φέρει ζωή στο κοινό όραμά μας για απρόσκοπτη και καινοτόμο εμπειρία πληρωμών", δήλωσε ο Nikolay Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Revolut. "Η νέα παγκόσμια συμφωνία με τη Visa είναι ζωτικής σημασίας για την Revolut καθώς προχωρούμε σε εισχώρηση νέων αγορών εκτός Ευρώπης για να προσφέρουμε στους καταναλωτές όλες τις τεχνολογικές και οικονομικές καινοτομίες που προσφέρουμε στους ευρωπαίους εδώ και χρόνια".

"Η Revolut έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην παροχή καινοτόμων και μοναδικών εμπειριών στους Ευρωπαίους καταναλωτές της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας, καθώς η Revolut επιδιώκει να επιτύχει τις παγκόσμιες φιλοδοξίες ανάπτυξης της μέσω του δικτύου της Visa ", δήλωσε ο Jeni Mundy, Διευθύνων Σύμβουλος Visa της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. "Με την αποδοχή της Visa σε σχεδόν 54 εκατομμύρια εμπορικές τοποθεσίες σε περισσότερες από 200 χώρες, έχουμε την κλίμακα, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να βοηθήσουμε τις fintech όπως την Revolut παγκόσμια επιτυχία".

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Revolut βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής καινοτομίας. Σε μια προσπάθεια της να επιτρέψει στους καταναλωτές να διαχειριστούν καλύτερα τα χρήματά, η Revolut και η Visa θα επιτρέψουν:

  • Ευέλικτες, εξατομικευμένες και απρόσκοπτες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.
  • Συναλλαγή νομισμάτων χαμηλού κόστους.
  • P2P Πληρωμές

Η παγκόσμια συμφωνία Visa and Revolut βασίζεται στη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Visa για ενίσχυση των Fintech και προώθηση της στρατηγικής της εταιρείας, όπως:

  • Visa Direct, η πλατφόρμα της Visa που επιτρέπει πιο γρήγορες πληρωμές σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς παγκοσμίως.
  • Visa πληρωμές B2B.
  • Η συνεχιζόμενη δέσμευση της Visa να προσφέρει επιλογές ψηφιακής πληρωμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ