To Spiegel απαντά στη Bild: "Νέες επιχορηγήσεις για τους Έλληνες: ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!"

To Spiegel απαντά στη Bild: "Νέες επιχορηγήσεις για τους Έλληνες: ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!"
Το Spiegel όχι μόνο απαντάει αλλά και αντιτίθεται στην ανθελληνική εκστρατεία της εφημερίδας Bild, δημοσιεύοντας άρθρο με τίτλο "Νέες επιχορηγήσεις για τους Έλληνες: ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!".

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της Bild σήμερα που καλέι τους Γερμανούς να αντιταθούν στην παράταση του ελληνικού προγράμματος.Δεν είναι λίγοι αυτοί που αντέδρασαν σ΄αυτή την εκστρατεία χαρακτηρίζοντας την υπερβολική.

Μέσα σε αυτούς που αντέδρασαν είναι και το Spiegel που έσπευσε να σχολιάσει το δημοσίευμα της Bild, που κυκλοφορεί μια ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στην Bundesstag για τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα, τονίζοντας πως χρειαζόμαστε ένα ηχηρό "ναι" στο ευρώ, στην Ευρώπη και στην κληρονομιά του Χέλμουτ Κολ και σημειώνοντας πως η ΕΕ πρέπει να ανακάμψει.

Όσον αφορά στη Bild, καλεί τους Γερμανούς πολίτες που αντιτίθενται στην παράταση του ελληνικού προγράμματος, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:1. Να τυπώσουν το επίμαχο άρθρο που λέει "όχι" στα χρήματα για τους άπληστους Έλληνες 2. Να βγάλουν μία δική τους φωτογραφία και να την επισυνάψουν στο σχετικό άρθρο και 3. Να βγάλουν μία selfie μαζί με το επίμαχο άρθρο και να το αποστείλουν μέσω e-mail στην Βild. Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Bild, θα πρέπει επίσης να αναγράψουν το όνομά τους αλλά και τον αριθμό του κινητού τους.

Το Spiegel απάντα στη Bild: Νέα χρηματοδότηση για τους Έλληνες: Ναι! Ναι! Ναι!

Διαβάστε ακόμη:Προκλητική καμπάνια της Bild: ΌΧΙ άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες

Τι απαντούν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι στην "ανθελληνική" εκστρατεία της BILD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ