Της χρέωσαν ενοικιαζόμενο ΙΧ 36.000 $ για 3 ημέρες - Είπαν ότι έκανε 36.000 χλμ, όσο ο γύρος της Γης

Της χρέωσαν ενοικιαζόμενο ΙΧ 36.000 $ για 3 ημέρες - Είπαν ότι έκανε 36.000 χλμ, όσο ο γύρος της Γης

Εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων απαίτησε από γυναίκα στον Καναδά να πληρώσει πρόστιμο για υπερχρήση, καθώς θεωρήθηκε ότι είχε διανύσει την... περιφέρεια της Γης μέσα σε τρεις ημέρες!

Η Giovanna Boniface δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τη χρέωση από την Avis, από την οποία νοίκιασε ένα SUV από το αεροδρόμιο του Τορόντο, για τρεις ημέρες, και με το οποίο διήνυσε όχι περισσότερα από 300 χιλιόμετρα.

Στη συνέχεια, η γυναίκα άφησε το αυτοκίνητο στο ίδιο αεροδρόμιο και, εκεί που ετοιμαζόταν να πάρει την πτήση της για την Ευρώπη, διαπίστωσε ότι την είχαν χρεώσει 8.000 δολάρια από την Avis!

Ψύχραιμη -δεν πήγε στο γραφείο της εταιρείας στο αεροδρόμιο, γιατί θα έχανε την πτήση-, κάλεσε αργότερα από τον προορισμό της, όμως οι υπάλληλοι της έλεγαν ότι... δεν μπορεί να γίνει κάτι και ότι η χρέωση είναι νόμιμη.

Κι αυτό διότι, κατά την εταιρεία, χρεώθηκε με 25 σεντς το χιλιόμετρο και υπολόγισαν ότι διήνυσε... 36.000 χιλιόμετρα! Η γυναίκα μάλιστα δεν μπόρεσε να ακυρώσει τη μεταφορά χρημάτων ούτε από τη Visa.

Απελπισμένη, μίλησε στον Τύπο και τότε μόνο της απάντησαν από την Avis ότι έχει γίνει λάθος και ότι φυσικά θα της επιστραφεί το ποσό.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία επικαλέστηκε «λάθος» στην... απόδειξη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ