Τι ζητά μια αεροσυνοδός στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα, του υψηλότερου κτιρίου του κόσμου; (vid)

Τι ζητά μια αεροσυνοδός στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα, του υψηλότερου κτιρίου του κόσμου; (vid)

Η εικόνα κόβει την ανάσα: Μια χαμογελαστή αεροσυνοδός στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα, του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο για διαφημιστικούς λόγους.

Διαφημίζει το μεγαλύτερο εμπορικό αεροσκάφος στον κόσμο το A380 Airbus της εταιρίας Emirates.

Ωστόσο, η εικόνα δεν λέει τα πάντα: Η αεροσυνοδός με την στολή της Emirates δεν είναι πραγματικά αεροσυνοδός, αλλά κασκαντέρ. Πρόκειται για την Βρετανίδα αλεξιπτωτίστρια και σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Νικόλ Σμιθ Λούντβικ η οποία ανέβηκε δυο φορές στον ύψους 827 μέτρων ουρανοξύστη στο Ντουμπάι για τα γυρίσματα των διαδοχικών διαφημιστικών σποτ.

Στο πρώτο απλώς… βρισκόταν στην κορυφή του ουρανοξύστη με το χάος… του Ντουμπάι κάτω της και ένα χαμόγελο στα χείλη διαφημίζοντας την εταιρεία και το αεροσκάφος της. Στο δεύτερο σποτ η “αεροσυνοδός” κρατά μια ταμπέλα που γράφει “είμαι ακόμη εδώ” αλλά “μαζί με ένα A380”.

Και πράγματι, η εικόνα του τεράστιου A380 σε απόσταση αναπνοής από την “αεροσυνοδό” και με εξαιρετικά αργή ταχύτητα, κόβει την ανάσα. Κι αυτό επεδίωκε ο σχεδιαστής της διαφήμισης.

Η Emirates θέλει να πείσει τους θεατές να πετάξουν με τον αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Dubai Expo 2020, τη μεγάλη διεθνή έκθεση, που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας και φιλοξενείται μέχρι τις 31 Μαρτίου στο Ντουμπάι.

Πάντως, η εταιρεία συνεχίζοντας με έμμεσο τρόπο την διαφημιστική της εκστρατεία, δημοσιοποίησε και βίντεο στο YouTube στο οποίο εξηγεί πώς γυρίστηκαν τα σποτ. Κι εξηγεί ότι το αεροπλάνο στην πραγματικότητα πετούσε στα 800 μέτρα μακριά από την “αεροσυνοδό” αλλά η γωνία λήψης της εικόνας το έφερνε… δίπλα της.

Όσο για την ίδια την πρωταγωνίστρια, την ατρόμητη Νικόλ, στον λογαριασμό της στο Instragram δημοσιεύει πλήθος φωτογραφιών που αποκαλύπτουν τα μυστικά των γυρισμάτων

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ