Τουρκία: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ που εκθέτει στελέχη του Ερντογάν

Τουρκία: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ που εκθέτει στελέχη του Ερντογάν

Ο «νονός» της νύχτας και  πρώην πιστός οπαδός του Ερντογάν απειλεί: θα δώσω τη ζωή μου αν χρειαστεί

Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, εξέδωσε η Εισαγγελία της Άγκυρας.

Ο Πέκερ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει προκαλέσει πολιτική κρίση στην Τουρκία, με σειρά βίντεο στο Youtube, όπου κατηγορεί για διαφθορά στελέχη της κυβέρνησης Ερντογάν, μπαίνοντας έτσι στο «στόχαστρο» των τουρκικών αρχών.

Την εξέλιξη είχε προαναγγείλλει ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χθες μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, είπε ότι στόχος των βίντεο ήταν να βλάψουν την Τουρκία και έκανε λόγο για «κυνήγι» των εγκληματιών.

«Η κυβέρνηση θα κυνηγούσε εγκληματίες οργανωμένου εγκλήματος σε όλο τον κόσμο, θα τους φέρει σπίτι και θα τους παραδώσει στο νόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Πέκερ: «Θα γίνω ο μεγαλύτερος διάβολος αν...»

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση Ερντογάν, ο αρχηγός της τουρκικής μαφίας, γράφοντας χθες το απόγευμα στο twitter, έστειλε κάποια μηνύματα, που θεωρήθηκαν απάντηση στον τούρκο πρόεδρο, για τον οποίο έχει δηλώσει «πιστός» του.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο Πεκέρ προειδοποιούσε ότι θα μπορούσε να γίνει «ο μεγαλύτερος διάβολος, αν η Άγκυρα καταφύγει σε διαβολικές τακτικές», λέγοντας μάλιστα ότι είναι έτοιμος ακόμη και να δώσει τη ζωή του, αν χρειαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ