Μπιλ Γκέιτς: Η «περίεργη» συμφωνία που είχε κάνει για να πηγαίνει... διακοπές με την πρώην

Μπιλ Γκέιτς: Η «περίεργη» συμφωνία που είχε κάνει για να πηγαίνει... διακοπές με την πρώην

Αυτό είναι -και επίσημα- το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο του Μπιλ Γκειτς

Μπορεί να προκάλεσε «αίσθηση» η είδηση του διαζυγίου του τέταρτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, όμως ακόμα μεγαλύτερη προκάλεσε η αποκάλυψη του TIME, για την «παράξενη συμφωνία» που είχε κάνει ο Μπιλ Γκέιτς, με την -επί 27 χρόνια- σύζυγο του Μελίντα.

Όπως αποκάλυψε το έγκυρο περιοδικό, ο Μπιλ Γκέιτς είχε συμφωνήσει με τη Μελίντα, να μπορεί να πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές για ένα σαββατοκύριακο, με την πρώην σύντροφο του, Αν Γουίνμπλαντ, επιχειρηματία της αγοράς των Software, με την οποία διατηρούσε σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς

Η «περίεργη» συμφωνία

Η συμφωνία ανέφερε πως από το 1994, όταν και παντρεύτηκε την Μελίντα, ως και το 1997, ο Γκέιτς μπορούσε να "πετάγεται" για διακοπές 2-3 ημέρών με την Γουίνμπλαντ, στις οποίες οι δυο τους είχαν άπλετο χρόνο για να αναπολήσουν το παρελθόν που πέρασαν μαζί, αλλα και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις.

Αυτός ο παράξενος διακανονισμός είχε αναφερθεί σε αφιέρωμα του περιοδικού TIME που κυκλοφόρησε το 1997 και σήμερα αναδημοσιεύτηκε από τα ηλεκτρονικά μέσα του καναλιού FOX.

«Αδελφές ψυχές» ο Μπιλ και η Αν


Στο άρθρο του ο Γουόλτερ Αϊζακσόν αναφέρει συγκεκριμένα, πως για περισσότερο από δέκα χρόνια σερί, ο Γκέιτς και η Γουίνμπλαντ πήγαιναν διακοπές μαζί. Η σχέση τους είχε κρατήσει από το 1984 ως το 1987. Στο δημοσίευμα, ο Γκέιτς αναφέρει πως για κάθε του κίνηση, ακόμα και για τον γάμο του με την Μελίντα (1994), καλούσε την Άν Γουίνμπλαντ για να πάρει την έγκριση της, τονίζοντας πως η συναισθηματική αγάπη, αλλά και ο έρωτας για την επιστήμη, τους έχει δέσει εφ'όρου zωής.


Ο Αϊζακσόν, ο οποίος περιγράφει το πρώην (;) ζευγάρι ως "αδελφές ψυχές", τονίζει πως οι δύο τους αναζητούσαν κάθε τρόπο για να περάσουν χρόνο μαζί, ακόμα και μέσω virtual dates, μια έννοια αρκετά προχωρημένη για την τεχνολογία των 90s υπολογιστών.

«Ουδέν σχόλιο» από τη πρώην του Γκέιτς

Μερικές από τις ιδέες ολιγοήμερης ψυχαγωγίας ανάμεσα στον Μπίλ και την Αν ήταν η υπό-ενοικίαση ενοκιασμένου αυτοκινήτου σε εφήβους, αλλά και η μελέτη βιβλίο 1.100 σελίδων μοριακής βιολογίας, μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο Γκέιτς ποτέ δεν έκρυψε ότι η Αν του δημιουργούσε "μια αίσθηση απόλαυσης" στην δουλειά και όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι η Αν Γουίνμπλαντ δεν έχει το χωρισμό του πρώην αγαπημένου της, ενώ δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα, σχετικά με το πως το ζευγάρι θα μοιραστεί την περιουσία του που αγγίζει τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού δεν έχουν υπογράψει «προγαμιαίο συμβόλαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ