Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς

Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς

Αισθηση από την ανακοίνωση του ζεύγους

Την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια έγγαμου βίου ανακοίνωσαν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς μέσω Twitter.

Η ανακοίνωση προκάλεσε έκπληξη αλλά και πολλές ανησυχίες για το κατά πόσο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ιδρύματος που έχει συστήσει το ζευγάρι και το οποίο έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα σε πάρα πολλές χώρες ανά τον κόσμο με έμφαση στον εμβολιασμό και στην υποστήριξη των συστημάτων υγείας.

Το ζευγάρι έχει επίσης μεγάλες επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία αλλά και σε επιχειρήσεις στον χώρο των ξενοδοχείων και του εμπορίου και η εξέλιξη της διαδικασίας έκδοσης του διαζυγίου τους έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

«Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον γάμο μας. Κατά τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία καταπληκτικά παιδιά και δημιουργήσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο και βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε πίστη σε αυτή την αποστολή και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο ίδρυμα, αλλά δεν πιστεύουμε πως μπορούμε να μεγαλώσουμε μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητούμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς ξεκινάμε να εξερευνούμε αυτή τη νέα ζωή» αναφέρει το ζεύγος σε κοινή του δήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ