Στο στόχαστρο νέας έρευνας για φοροδιαφυγή η Σακίρα

Στο στόχαστρο νέας έρευνας για φοροδιαφυγή η Σακίρα

Το περιβάλλον της 46χρονης Κολομβιανής τραγουδίστριας, η οποία πλέον κατοικεί στο Μαϊάμι, δηλώνει ότι είναι αθώα

Νέα ποινική έρευνα για φορολογικές παρατυπίες που φέρεται να διέπραξε το 2018 ξεκίνησε στην Ισπανία σε βάρος της Σακίρα, η οποία θα δικαστεί εντός των επόμενων μηνών για άλλη υπόθεση φοροδιαφυγής κατά τα έτη 2012-14.

Το δικαστήριο του Εσπλούγκες δε Λιοπρεγκάτ ξεκίνησε τη διαδικασία μετά την καταγγελία της εισαγγελίας σε βάρος της τραγουδίστριας Σακίρα για δύο φορολογικά αδικήματα που αφορούν το φόρο εισοδήματος και τον φόρο περιουσίας το 2018» ανέφερε σήμερα το ανώτατο δικαστήριο της Καταλονίας σε μια ανακοίνωσή του.

Το περιβάλλον της 46χρονης Κολομβιανής τραγουδίστριας, η οποία πλέον κατοικεί στο Μαϊάμι, δηλώνει ότι είναι αθώα και διαβεβαίωσε, σε μια ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι δεν έχει ακόμη ενημερωθεί επισήμως για αυτή τη νέα υπόθεση.

«Για άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, η τραγουδίστρια έμαθε μέσω των μέσων ενημέρωσης την έναρξη αυτής της νέας έρευνας που καταδεικνύει την μιντιακή πίεση που δέχεται», σχολίασαν οι εκπρόσωποί της, επιμένοντας ότι η Σακίρα «ανέκαθεν ενεργούσε τηρώντας τον νόμο, με βάση τις συμβουλές των καλύτερων ειδικών σε φορολογικά θέματα». Η Σακίρα «επικεντρώνεται πλέον στην καλλιτεχνική πορεία της στο Μαϊάμι και είναι βέβαιη και αισιόδοξη για το αποτέλεσμα» αυτών των ερευνών, πρόσθεσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ