Κλειστά θα παραμείνουν ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα - Ποια Κυριακή θα λειτουργήσουν

Κλειστά θα παραμείνουν ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα - Ποια Κυριακή θα λειτουργήσουν

Παρά την αρχική ανακοίνωση τα μαγαζιά δεν θα ανεβάσουν ρολά αυτή την Κυριακή, αλλά μετά την Black Friday

Κλειστά θα παραμείνουν τελικά και αυτή την Κυριακή τα καταστήματα, παρά την αρχική ανακοίνωση. Τα μαγαζιά επρόκειτο να λειτουργήσουν την περασμένη Κυριακή, αλλά αυτό δεν έγινε λόγω της κακοκαιρίας EVA.

Όμως, όπως ανακιοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ανοιχτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά θα είναι ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».

Η απόφαση για την αναβολή ελήφθη με δεδομένο ότι την Κυριακή είναι η μέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας και συνεπεία αυτού θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η λειτουργία της αγοράς θα δημιουργούσε επιπλέον επιβάρυνση. Ετσι, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την Black Friday -στις 25 του μήνα-.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ