Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σνακ

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διάθεση σνακ «αλμυρό σνακ με γεύση πάπρικα» ιταλικής προέλευσης, με αλλοίωση των οργανοληπτικών του χαρακτήρων και συγκεκριμένα δυσάρεστη οσμή και γεύση.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «CRIK CROK Plus paprika», σε συσκευασία των 100g, με αριθμό παρτίδας P19052016D και ημερομηνία λήξης 19.05.2016, το οποίο παρασκευάστηκε από την ιταλική εταιρεία «ICA FOODS SPA» και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΕΛΓΕΚΑ ΕΛΓΕΚ 0,00% Α.Ε. (Ολύμπου 32, Καλοχώρι Δ. Θεσσαλονίκης).
Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες απόσυρσης/ανάκλησης του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα του ανωτέρω προϊόντος, να μην το καταναλώσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μειωμένα τα τιμολόγια ρεύματος για τον Ιούνιο - Οι τελικές χρεώσεις ανά πάροχο
Από τις τιμές αυτές αφαιρείται η κρατική επιδότηση στα τιμολόγια η οποία έχει ήδη ανακοινωθεί…
Εισόδημα έως και 185 ευρώ τον μήνα από την… σκεπή και την ταράτσα
Εισόδημα που να αντιστοιχεί σε ένα… ενοίκιο γκαρσονιέρας μπορεί να εξασφαλίσει όποιος διαθέτει χώρο στην…
ΔΕΗ: Στις 24 Απριλίου ηλεκτροδοτεί 4,3 εκατ. νοικοκυριά για 24 ώρες με ενέργεια αποκλειστικά από ΑΠΕ
Με αυτόν τον τρόπο, οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) από οικιακή χρήση θα…
Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτά είναι τα τιμολόγια του Μαΐου - Αναλυτικά οι χρεώσεις ανά εταιρεία
Μειώσεις στις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας για τον Μάιο ανακοίνωσε η πλειονότητα των προμηθευτών
EDF:Πάρτε τώρα μέτρα για να τελειώνει ο «εφιάλτης» των αεροπορικών ταξιδιών
Άρνηση επιβίβασης και μια σειρά από εμπόδια αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία