Υπεγράφη η σύμβαση για την δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους απόρους

Υπεγράφη η σύμβαση για την δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους απόρους
Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος στους δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης μεταξύ ΔΕΗ ΑΕ και του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη και της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου.

«Σήμερα υπογράφηκε με τη νέα διοίκηση της ΔΕΗ η σύμβαση, η οποία υλοποιεί το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μας, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίση» δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης και σημείωσε ότι με τη σύμβαση υλοποιείται «η δωρεάν παροχή 1200 kwh ανά τετράμηνο σε 89.228 νοικοκυριά που αντιστοιχούν σε 212.216 άτομα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΗ ΑΕ που σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη του υπουργείου μας εργάστηκαν εντατικά για να βρουν λύσεις σε όλα τα τεχνικά θέματα» δήλωσε από την πλευρά της η κ. Φωτίου.

Τη ΔΕΗ ΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μανουήλ Παναγιωτάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Γούτσος, o γενικός διευθυντής Εμπορίας Λάζαρος Καραλάζος και η διευθύντρια Σχεδιασμού και Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας Αλεξάνδρα Σταυρινού.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ