Νέο, σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα από τη ΔΕΗ

Νέο, σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα από τη ΔΕΗ
Ένα νέο, σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα που θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πελατών της, εγκαθιστά η ΔΕΗ, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ΔΕΗ ΔΕΗ εγκαθιστά ένα νέο, σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα που θα διευκολύνει σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Για τη διευκόλυνση των πελατών μας, προτείνεται να πραγματοποιήσουν εμπορικές συναλλαγές – όπως υπογραφή νέας Σύμβασης Προμήθειας, διακοπή ρεύματος λόγω μετεγκατάστασης, ρύθμιση οφειλών ή αλλαγές σε στοιχεία λογαριασμού – στην περίοδο πριν από τις 2 Ιουνίου ή μετά τις 5 Ιουνίου, καθώς κατά το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται εργασίες ολοκλήρωσης της εγκατάστασης του μηχανογραφικού συστήματος.

Για την εξόφληση των λογαριασμών οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά από τα καταστήματα ΔΕΗ και από το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών.

Οι εργαζόμενοι στα σημεία εξυπηρέτησης, τα κατά τόπους καταστήματα και τοτηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 11770 είναι στη διάθεσή των πελατών, προκειμένου να παρέχουν εκτενέστερη ενημέρωση και συνδρομή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύψει.

Η εγκατάσταση του νέου σύγχρονου συστήματος μηχανογράφησης είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, προκειμένου οι πελάτες της να μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Ζητούμε την κατανόηση των πελατών για την όποια προσωρινή αναστάτωση μπορεί να προκληθεί στην εξυπηρέτησή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ