Ταξιδέψτε αεροπορικώς από 9,99 ευρώ!

Ταξιδέψτε αεροπορικώς από 9,99 ευρώ!
Η Ryanair, προσκαλεί σήμερα 6 Φεβρουαρίου όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήρια τους για μια σύντομη απόδραση από Αθήνα προς Ρόδο και από Ρόδο προς Αθήνα από 9,99 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Ο κος. John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:

Η Ryanair, απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 9,99 ευρώ προς δύο από τις πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδος, καθιστώντας ένα ταξίδι προς την Αθήνα ή την Ρόδο ως την ιδανική επιλογή για μια σύντομη απόδραση.

Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουνε ήδη την Ryanair λόγο τον χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούνε να κλείσουνε τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής.

Μπορούνε επίσης να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις και από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.