Έρχεται το πρώτο tablet...3D

Έρχεται το πρώτο tablet...3D
Τάμπλετ, στο οποίο θα είναι ενσωματωμένοι αισθητήρες, αλλά και ένα εξελιγμένο λογισμικό, που θα επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών 3D, ετοιμάζει η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία Google

Η πολυεθνική εταιρεία Google, σχεδιάζει να φέρει στην αγορά 4000 κομμάτια από το νέο της τάμπλετ μέσα στον επόμενο μήνα, σύμφωνα με εσωτερικές πηγές. Η νέα συσκευή θα αποτελείται από μια οθόνη 7 ιντσών και θα περιέχει στο πίσω μέρος δύο κάμερες, αισθητήρες βάθους και εξελιγμένο λογισμικό που θα επιτρέπουν την λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου τάμπλετ είναι αποτέλεσμα ερευνών μιας ειδικής ομάδας της Google και υπολογίζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση πριν το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας, που θα λάβει χώρα στα τέλη του Ιουνίου.

« Είναι πολύ σημαντικό οι κατασκευαστές να είναι ενήμεροι για την πρόοδο της τεχνολογίας, καθώς το πιο σημαντικό είναι να μπορούμε να “μεταφράσουμε” την τεχνολογία σε συσκευές» είπε ο Brayan Ma, αναλυτής της ερευνητικής εταιρείας IDC, εννοώντας ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας διευκολύνει τη ζωή μας μέσω των προϊόντων της.

Η στρατηγηκή της Google είναι διαφορετική συγκριτικά με αυτή της Apple η οποία προτιμάει να κρατάει τις λειτουργίες των νέων της προϊόντων μυστικές μέχρι την εμφάνισή τους στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ