Intralot: Νέο συμβόλαιο αθλητικού στοιχήματος με την κρατική Λοταρία της British Columbia

Intralot: Νέο συμβόλαιο αθλητικού στοιχήματος με την κρατική Λοταρία της British Columbia

Η λύση αθλητικού στοιχήματος της INTRALOT θα προσφέρεται σε ολόκληρο το δίκτυο λιανικής της BCLC 

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ INTRALOT, Inc. υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με δυνατότητα τριών ετησίων επεκτάσεων με την κρατική λοταρία British Columbia Lottery Corporation (BCLC) για την παροχή της πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος νέας γενιάς, INTRALOT Orion και σχετικών υπηρεσιών διαχείρισης του δικτύου της Λοταρίας.

Η λύση αθλητικού στοιχήματος της INTRALOT θα προσφέρεται σε ολόκληρο το δίκτυο λιανικής της BCLC μέσω των τερματικών πρακτορείου Photon X και των τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης GameStation, η οποία θα είναι διαθέσιμη τον ερχόμενο χειμώνα στην αγορά της British Columbia. Επιπλέον, θα διατίθεται η υπηρεσία BYOD («Bring Your Own Device»), μέσω της οποίας οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα στοιχηματικών προϊόντων της Λοταρίας, να συμπληρώνουν τα ψηφιακά δελτίατους και να δημιουργούν έναν κωδικό QR, τον οποίο θα μπορούν να σαρώσουν σε τερματικά πρακτορείου ή αυτόματης εξυπηρέτησης. Με την έναρξη της λειτουργίας του έργου, η λύση αθλητικού στοιχήματος της INTRALOT θα εγκατασταθεί σε περισσότερα από 700 τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης (Kiosks) και 3.400 τερματικά πρακτορείου σε ολόκληρη την περιφέρεια της Βritish Columbia.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTRALOT, Inc. δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την BCLC στον τομέα του αθλητικού στοιχήματος. Προσβλέπουμε σε μια στενή συνεργασία με τη Λοταρία, προκειμένου να προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία παίκτη και να ενισχύσουμε την ανάπτυξη της Λοταρίας με υπεύθυνο τρόπο προς περαιτέρω όφελος της κοινότητας της British Columbia».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ