Louis Hotels - «Κing Jason Zante»: Εγκρίθηκε η κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο

Louis Hotels - «Κing Jason Zante»: Εγκρίθηκε η κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο

Η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων αφορά την ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας (Κing Jason Zante), δυναμικότητας 197 κλινών.

Εγκρίθηκε από την διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, η περιβαλλοντολογική μελέτη για την κατασκευή του πεντάστερου ξενοδοχείου «The King Jason Zante» της Louis Hotels.

Το ξενοδοχείο θα είναι δυναμικότητας 197 κλινών και θα διαθέτει 87 σουίτες. Το Κing Jason Zante στη Ζάκυνθο θα διαθέτει 87 σουίτες (65% των οποίων με πρόσβαση σε πισίνες ή με ιδιωτική πισίνα), 3 εστιατόρια και deluxe σπα.

Η μονάδα θα διακρίνεται για τον σύγχρονο σχεδιασμό της, την πολυτέλεια και τις στιγμές ιδιωτικότητας που θα προσφέρει στους επισκέπτες της. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στην κοινότητα Πλάνου, με κυρίαρχο στοιχείο το νερό που θα το περιβάλλει. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο των κτιρίων θα το περιβάλλουν 9 εξωτερικές πισίνες και 3 περιοχές νερού. Στο κεντρικό κτίριο θα κατασκευαστεί και μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Το Κing Jason Zante σχεδιάζεται να υποδεχτεί το κοινό το 2024.

Το ξενοδοχείο πρόκειται να ενταχθεί στη νέα συλλογή της Louis Hotels «Exclusive» collection, η οποία περιλαμβάνει πεντάστερες πολυτελείς μονάδες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, ποιοτικές υπηρεσίες και έμφαση στο lifestyle.

Στη συλλογή αυτή θα ανήκουν επίσης τα δύο στολίδια του ομίλου στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, το Mykonos Theoxenia και το Once in Mykonos, το παραθαλάσσιο πεντάστερο bohemian chic ξενοδοχείο Asterion Suites & Spa, που βρίσκεται μια ανάσα από τα Χανιά της Κρήτης, αλλά και το Ionian Sun στην Κέρκυρα, το οποίο βρίσκεται σε φάση ολικής μεταμόρφωσης προκειμένου να αναβαθμιστεί σε ξενοδοχείο πολυτελείας αποκλειστικά για ενήλικες, διαθέτοντας 136 σουίτες, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, 3 πισίνες και πλήρεις εγκαταστάσεις σπα.

Φέτος ο όμιλος ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του Mykonos Theoxenia, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη γραφική Μικρή Βενετία και περιλαμβάνει 49 σουίτες (κάποιες με ιδιωτική πισίνα), ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις σπα και 1000 τετραγωνικά κήπων.

Η Louis Hotels πούλησε τον Ιανουάριο του 2020 στην ΗΙΡ, που ανήκει σε επενδυτικά ταμεία της Blackstone, πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, ανάμεσα σε αυτές και τα Zante Beach και Plagos Beach στη Ζάκυνθο. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 6 μονάδες στην Ελλάδα και 20 στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ