ΟΛΘ: Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο

ΟΛΘ: Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο

Ok. Αθανάσιος Λιάγκος,  αναλαμβάνει χρέη προέδρου  και ο Franco Nicola Cupolo, τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου,

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο εννεαμελές διοικητικό συμβουλίου της ΟΛΘ ΑΕ, στη διάρκεια της εξ αναβολής γενικής τους συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.
Ως εκτελεστικά μέλη ψηφίστηκαν οι κύριοι Αθανάσιος Λιάγκος, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ, Franco Nicola Cupolo, που τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, και Artur Davidian ως γενικός διευθυντής επενδύσεων.
Ως μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι Laurent Martens,FU Baiqiao (Leon) και Άγγελος Βλάχος, ενώ ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ψηφίστηκε ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, όπως και η επίκουρη καθηγήτρια Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αγγελική Σαμαρά και το διοικητικό στέλεχος, στον κλάδο των logistics, Ειρήνη Χάδιαρη.
Τονίζεται, ότι ο αντιπρόεδρος της CMA Terminal Holdings, Laurent Martens, τοποθετήθηκε στη θέση του Boris Wenzel, ο οποίος πριν μερικούς μήνες αποχώρησε από τα καθήκοντά του, για προσωπικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ