Τελευταία ενημέρωση: Επεκτείνεται η κυκλοφορία έως τις 1:30 - Επιστρέφει η μουσική - Όλες οι αλλαγές

Τελευταία ενημέρωση: Επεκτείνεται η κυκλοφορία έως τις 1:30 - Επιστρέφει η μουσική - Όλες οι αλλαγές

Οι αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση, όριο για τη διεξαγωγή δεξιώσεων, επανέναρξη λειτουργίας φροντιστηρίων

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν λίγο, η η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας εισηγείται την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου.

Παράλληλα, οι λοιμωξιολόγοι δίνουν το «πράσινο φως» για την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ενώ το όριο για τη διεξαγωγή των γάμων θα αυξηθεί στα 300 άτομα.

Στις 19:00 οι αποφάσεις για παράταση κυκλοφορίας, κοινωνικές εκδηλώσεις και μουσική στην εστίαση

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις θα ανοίξουν τα φροντιστήρια.

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Σήμερα οι αποφάσεις των λοιμωξιολόγων για μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας

Η επίσημη ανακοίνωση των αποφάσεων αναμένεται σήμερα στις 19:00, κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ