Σήμερα οι αποφάσεις των λοιμωξιολόγων για μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας

Σήμερα οι αποφάσεις των λοιμωξιολόγων για μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας

Από το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση-στην έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων  θα τεθεί η περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Τετάρτη και αναμένεται να εξετάσει το θέμα της μουσικής στην εστίαση αλλά και τα μέτρα σε δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Παράλληλα στο τραπέζι θα τεθεί και το ωράριο κυκλοφορίας με πιθανή την παράταση για μια ώρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τις 12:30 που ξεκινά σήμερα, θα ξεκινά άμεσα, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, από τη 01:30 την νύχτα.

Από το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση.

Όπως ανέφερε ο Καθηγητής Μικροβιολογίας και Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων,Αλκιβιάδης Βατόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", γενικώς η τάση είναι ότι από τη στιγμή που προχωρούν οι εμβολιασμοί και τηρούνται τα μέτρα, μπορούν να ανοίγουν σιγά, σιγά κι άλλες δραστηριότητες.

Αυτό που συζητείται κάθε φορά είναι να ανοίξουν οι δραστηριότητες, είναι ένα στοίχημα που ελπίζω να το κερδίσουμε” είπε και αναφέρθηκε στις βιβλιοθήκες, οι οποίες παραμένουν κλειστές εδώ και καιρό.

Σε ερώτηση γα τα προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους απάντησε ότι ο όρος “προνόμιο” είναι λάθος, αλλά εξετάζεται ως μέτρο.

Να σημειωθεί πως έχει ανοίξει και η συζήτηση για προνόμια στους πλήρως εμβολιασμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ