Το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποίησε η TÜV HELLAS

Το Κτήμα Χατζημιχάλη πιστοποίησε η TÜV HELLAS

Τα κρασιά του έχουν αποσπάσει περισσότερα από 250 διεθνή βραβεία και διακρίσεις

Tο Κτήμα Χατζημιχάλη επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η επιθεώρηση επιτήρησης αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000:2005 για την παραγωγή, εμφιάλωση και διανομή κρασιού με το Κτήμα Χατζημιχάλη να λαμβάνει σταθερά τη συγκεκριμένη πιστοποίηση από το 2009.

Το Κτήμα Χατζημιχάλη διατηρεί, στην Στερεά Ελλάδα, δύο οινοποιεία και ιδιόκτητους αμπελώνες, συνολικής έκτασης 2.200 ιδιόκτητων στρεμμάτων, που καλλιεργούνται με ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες και βρίσκονται συγκεκριμένα στην Κοιλάδα Αταλάντης Οπούντιας Λοκρίδος και στο 'Αρμα Θηβών. Τα κρασιά του έχουν αποσπάσει περισσότερα από 250 διεθνή βραβεία και διακρίσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη πιστοποίηση, από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έρχεται ως επιστέγασμα της ποιότητας των διαδικασιών του Κτήματος Χατζημιχάλη σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εμφιάλωσης και παραγωγής των βραβευμένων κρασιών του. Παράλληλα, αποτελεί μια ακόμα «ψήφο εμπιστοσύνης» στις προσπάθειες που κάνουν συνολικά τα ελληνικά οινοποιεία προκειμένου να ενισχύσουν την ποιότητα και την προβολή του ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού, τόσο εντός της χώρας όσο και στις διεθνείς αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ