Στο δίκτυο διανομής της Pernod Ricard τα ελληνικά λικέρ Roots

Στο δίκτυο διανομής της Pernod Ricard τα ελληνικά λικέρ Roots

Η εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο

Η Pernod Ricard Hellas αναλαμβάνει τη διανομή των αποσταγμάτων Roots της ελληνικής εταιρείας Roots Spirits των αδελφών Σμυρλάκη, ενισχύοντας το portfolio των εγχώριων brands της και αποδεικνύοντας εμπράκτως τη στήριξή της στην ελληνική αγορά και οικονομία.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο και αφορούσε στην παραγωγή των τεσσάρων προϊόντων Roots της Roots Spirits στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη. Με την ανάληψη της διανομής των τεσσάρων ελληνικών liqueurs, Roots Mastic, Roots Rakomelo, Roots Diktamo και Roots Kanela, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει το όραμα των αδερφών Σμυρλάκη, οι οποίοι ξεκίνησαν το 2013 την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα, καταφέρνοντας να έχουν πλέον παρουσία σε πολλά από τα πιο σημαντικά bar και ξενοδοχεία του κόσμου.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα Roots είναι μια ελληνική οικογένεια crafted liqueurs που βασίζονται σε παλιές συνταγές με πλούσια παράδοση και 100% φυσικά, μοναδικά συστατικά που προέρχονται από την ελληνική γη. Το Roots Mastic: Chios Mastic, από καθαρό απόσταγμα μαστίχας Χίου, έχει μαλακή και ραφιναρισμένη υφή και δίνει ένα «παιχνιδιάρικο» πίκρισμα, αφήνοντας μια έντονη επίγευση καθαρής μαστίχας. Το Roots Kanela: True cinnamon, περιέχει φυσικό εκχύλισμα κανέλλας και γαρύφαλλου, σε μία απίθανα γεμάτη, ισορροπημένη και μοντέρνα γεύση. Το Roots Diktamo: Wild Herbs είναι το πρώτο ελληνικό βοτανικό ποτό, που απολαμβάνεται είτε σκέτο με πάγο είτε με μία φέτα αγγούρι, ενώ το Roots Rakomelo: Mountain Honey, είναι ρακή που αναμιγνύεται με θυμαρίσιο μέλι, από την περιοχή́ της Μάνης και πίνεται ζεστό το χειμώνα ή παγωμένο το καλοκαίρι.

Η Roots Spirits πρόσφατα παρουσίασε μια ακόμα σημαντική καινοτομία στον χώρο των ποτών, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Roots Divino (Roots Divino Bianco, Roots Divino Rosso), τα πρώτα μη αλκοολούχα aperitifs σε αυτή την κατηγορία παγκοσμίως.

Τα Roots εμπλουτίζουν το portfolio των crafted brands της Pernod Ricard Hellas, στο οποίο συγκαταλέγονται μάρκες όπως Del Maguey, Monkey 47, Jameson Black Barrel, ALTOS tequila, Lillet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ