Mεγάλα ονόματα υπογράφουν συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ

Mεγάλα ονόματα υπογράφουν συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ

 Η κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ, του 1ου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνεχίζει με καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες αλλά και μοναδικές προσφορές να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κοινού! Γιατί μια μεγάλη ομάδα δε φτάνει μόνο να είναι καλύτερη στο γήπεδο και να κερδίζει, αλλά να δίνει συνεχώς περισσότερα σε αυτούς που την έχουν επιλέξει.

Έτσι, όπως με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που «υπέγραψε» με την κορυφαία ομάδα, η ZeniΘ υποδέχεται στους κόλπους της μια πλειάδα δημοφιλών προσώπων από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του θεάτρου.

Κορυφαίοι παίκτες της ελληνικής showbiz θέλουν να κερδίζουν στην «έδρα» τους – αφού όλοι εμπιστεύονται τη ZeniΘ για την ενέργεια του σπιτιού τους - και μοιράζονται με το ελληνικό κοινό την εμπειρία τους, σε συνέχεια της ανατρεπτικής καμπάνιας επικοινωνίας της εταιρείας. Τα νέα μέλη της κορυφαίας ομάδας θα ενημερώνουν το κοινό τους μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα για προσφορές σε φυσικό αέριο και ρεύμα, τις πρόσθετες υπηρεσίες αλλά και τις ψηφιακές δυνατότητες εξυπηρέτησης που προσφέρει η εταιρεία.

Τα ονόματα της κορυφαίας ομάδας θα ανακοινώνουν σταδιακά τη συμμετοχή τους με μια σειρά posts στα social media της ZeniΘ αλλά και στα προσωπικά κανάλια τους, καθώς έρχονται να προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της εταιρείας, που την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά και τιμή μας ο κόσμος να μας δείχνει την εμπιστοσύνη του και να τον υποδεχόμαστε στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ. Σε μια ομάδα που όλοι είναι σημαντικοί και ο καθένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας ξεχωριστός για μας. Τα νέα μέλη της ομάδας μας θα φροντίζουν να ενημερώνουν το ελληνικό κοινό για τα καινοτόμα προϊόντα μας σε φυσικό αέριο και ρεύμα και τις υπηρεσίες μας ανάμεσα σε άλλα, αφού θα τα γνωρίζουν και οι ίδιοι από πρώτο χέρι. Γιατί όλα στη ΖeniΘ είναι θέμα εμπιστοσύνης και η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες της. Η πρόσκλησή μας είναι πάντα ανοιχτή και προσπαθούμε, μέσα από σκληρή δουλειά, όλοι οι Έλληνες να μας γνωρίσουν, να μας εμπιστευτούν και να έρθουν στην κορυφαία ομάδα ενέργειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ