Ταξίδι στις Γεύσεις Ελλάδας με τα ΑΒ

Ταξίδι στις Γεύσεις Ελλάδας με τα ΑΒ

Δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Θυμάσαι τη γραβιέρα Νάξου 12μηνης ωρίμανσης που δοκίμασες, παρέα με ένα ποτήρι λευκό ξηρό κρασί από τη Λήμνο, εκείνο το μεσημέρι στο νησί... Θυμάσαι που βούτηξες τα παξιμάδια από τα Κύθηρα σε θυμαρίσιο μέλι από τις Κυκλάδες και πόσο πολύ ταίριαζαν με το τυρί. Μμμμ... Και μετά σκέφτεσαι το γλυκό τριαντάφυλλο που σε φίλεψαν με τον απογευματινό ελληνικό καφέ. “ Σπιτικό;”ρώτησες. “ Ακόμη καλύτερο”, αποκρίθηκε. Και σου έφερε το βάζο. Ήταν από τη Χίο.

Τόσα ταξίδια. Τόσες ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Καλούδια που αναπολείς και λαχταράς. Γιατί η γεύση είναι μνήμη, άλλωστε. Έτσι, δεν λένε;

Έλα, λοιπόν, να σε ταξιδέψουμε στο Αιγαίο. Έλα να πάμε στη Θάσο, στην Εύβοια, στη Χίο, στα Κύθηρα, στις Κυκλάδες. Έλα να απολαύσεις προϊόντα φτιαγμένα για σένα με μεράκι και φαντασία.

Έλα στα ΑΒ που στηρίζουν στην πράξη τους Έλληνες παραγωγούς.Για σένα που επιλέγεις να απολαμβάνεις τα διαλεχτά του τόπου μας, εδώ θα βρεις μέλια, παξιμάδια, τυριά, ζυμαρικά, αλεύρι, γλυκά, κρασιά, όλα τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Όλα ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ξεκινάμε το ταξίδι από το Αιγαίο (15 Ιουλίου-14 Αυγούστου). Και ύστερα σειρά έχουν και άλλοι γευστικοί προορισμοί του τόπου μας. Πάντα, παρέα με την ΑΒ!
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ